Voor vertrek
Door: Koen Harmsen
Blijf op de hoogte en volg Koen & Marcel
18 Maart 2011 | Nederland, Twello
Voor vertrek wil ik nog even melden hoe onze reis er uit ziet voor 2+3 april. een kleine voorspelling...
6:15 Vertrek ik vanuit Twello naar Almelo, hier zal ik ongeveer 7:00 aankomen en Marcel ophalen. Daarna vertrekken we over de A1 naar Ösnabruck. Daarna richting Hamburg.
Langs Hamburg heen zullen we naar Puttgarden rijden, hier zal een grote Ferry klaarliggen die ons naar Denemarken brengt. (+-14:00)
We komen langs Kopenhagen, enkele kilometers verder rijden we een tunnel in richting een eiland, waar wij via een brug Zweden binnen kunnen rijden. Dan zullen wij aankomen in Malmö. Een plaatsje onderin Zweden.
hier kunnen we overnachten, een tip van Erik Naber(onze stagebegeleider).
Op de Zondag gaan we verder en rijden we de laatste 600 kilometers naar onze eindbestemming Uddeholm Värmland.
Hier komen wij aan bij een pitoresk Hotel :D
18 Maart 2011 - 11:55
Marcel:
Wel een beetje optimistisch bekeken allemaal... -
18 Maart 2011 - 11:59
Nien:
Nou nou, ik hoop dat je in je latere reisverslagen wat langer van stof bent bostrol ;) -
18 Maart 2011 - 13:02
Koen & Marcel Harmsen & Boer:
altijd optimistisch blijven toch :p waarschijnlijk nog eerder vertrekken, moeten we nog even gaan bekijken :D
mosseltjes! -
25 Maart 2011 - 20:48
Erik En Ad:
Malmö klein plaatsje? Grapjas...
We wensen jullie heel veel succes, en ook enorm veel plezier op dit mooie avontuur. Laat maar veel van jullie horen.
Groetjes!
28 Maart 2011 - 15:16
Kevin:
Skal du dricka mycket öl??
Ha det så bra!! -
29 Maart 2011 - 11:03
Maaike :
veel plezier jongens en hoop dat jullie het leuk gaan hebben';) en pas goed op elkaar -
30 Maart 2011 - 09:47
Thomas:
Ja ga lekker feesten jongens, maar ook serieus aan het werk. Hopelijk missen jullie de ferry niet. Moet je die boeken? Of kun je gewoon willekeurig op een ferry gaan?
In het geval van dat eerste, niet verslapen anders ben je de lul.
En natuurlijk veel plezier :-) -
30 Maart 2011 - 16:39
Marion:
He coen, niet verliefd worden op een ikea meisje hoor? Vind je moeder vast niet leuk als je daar gaat wonen. Of juist wel? Big fun. -
03 April 2011 - 11:37
Marieke:
Heel veel plezier & succes!