Weekend
Door: Koen Harmsen+ Marcel Boer
Blijf op de hoogte en volg Koen & Marcel
08 April 2011 | Zweden, Uddeholm
Zo na 4 dagen werken breekt ons eerste weekend aan. De laatste twee dagen hebben we redelijk hetzelfde werk gedaan. Marcel heeft bijzonder veel gesleuteld aan de kettingzaag doordat de bladbouten schijnbaar niet vast zaten. Hierdoor moest hij dus een bout uit de olietank pulken. Daarnaast zijn er inmiddels een nieuw blad en ketting opgekomen.
Het werk schiet de laatste daagjes lekker op en Erik en Loes zijn ook erg tevreden over ons werk.
Vanavond gaan wij een film kijken met onze laatste geliefde Grolschjes.
Morgen gaan wij naar Karlstad om de boel daar een te bezichtigen en een Systembolaget te zoeken. Onze Zweedse talenknobbel is nog niet erg gegroeid doordat hier meer Nederlanders wonen dan gedacht. Toch hebben we inmiddels 1 woord geleerd dat is deze zin staat verwerkt:)
Zondag gaan wij een rust en wasdag houden en maandag gaan we weer lekkur aan het werruk.
Groet'n Köen en Marcöl
08 April 2011 - 17:51
Opa Arie:
Mooi dan nu maar een pretttig weekend
08 April 2011 - 20:32
Mandy:
heey koen,
Goed om te lezen dat je schik hebt.
Maak er een gezellig weekend van, zullen wij ook doen!
Greetz -
08 April 2011 - 21:33
Thomas:
Een coffeeshop voor alcohol dus? :D Blijf lekker in de auto Marcel, anders krijgt Koen geen drank mee. -
08 April 2011 - 22:38
Muddy Bandit:
Het zal me benieuwen of jullie met de was net zo handig zijn als met de knetterbijl.
Maar veel plezier toegewenst in Karlstad.
Trevlig helg
09 April 2011 - 03:33
Abbotsford :
jaww lui
hier een berichie uit canada.
nice dat jullie grolsch enzo hebben hier is het 8 dollar voor een plopdop:P
kijk ook een bij ons abbotsford2011.waarbenjij.nu